Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Elísabet Benavent ens porta la seva darrera trilogia: ‘Mí elección’

Mi elección

Elísabet Benavent, també coneguda com a BetaCoqueta, és un dels darrers fenòmens del món de la literatura popular des que el 2013 va publicar En los zapatos de Valeria, primera entrega de la saga Valeria.
Els gèneres que cultiva són els que més èxit tenen darrerament entre el públic femení, les novel·les ‘chick lit’, romàntiques per a públic jove, i l’eròtica, món en el que s’ha introduït amb aquesta darrera trilogia que es titula Mi elección i que es composa dels títols Alguien que no soy, Alguien como tú i Alguien como yo.

Mi elección ens apropa la història d’Alba, una periodista de vocació, soltera i que viu al barri madrileny de Lavapiés. Després de rebre un cop fort al perdre el seu treball s’ha de guanyar la vida fent de secretària, la qual cosa li crea una profunda frustració.
Quan comença la seva nova feina coneixerà a dos homes que marcaran la seva vida, Hugo i Nico, que la introduiran en un atractiu i sensual joc a tres bandes…

Tal i com comenta ella mateixa al seu blog BetaCoqueta Elisabet Benavent és llicenciada en Comunicació Audiovisual i ha cursat estudis amb un màster sobre Comunicació i Art a Madrid, ciutat en la que resideix amb el seu marit. Treballà durant gairebé set anys al departament de comunicació d’una multinacional, fins que el 2013 va donar el salt al món de la literatura, al que actualment dedica tot el seu temps.
També col·labora com a columnista a la revista Cuore, en webs com Glup Glup i We lover size i actualment es troba dins d’algun projecte editorial.

Des d’aquesta setmana els usuaris de la biblioteca Armand Cardona Torrandell podran llegir els llibres de la seva darrera trilogia, Mi elección, que han sortit com a novetat i també ho podran complementar amb la lectura de la seva primera saga sobre Valeria.

Saga ValeriaProperament disposarem dels dos llibres que composen la seva segona sèrie: Persiguiendo a Silvia i Encontrando a Silvia.

Us deixem amb l’enllaç a la guia de novel·les romàntiques que hem fet des de la biblioteca Cardona:  Guia de Novel·la romàntica

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari