Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Els aficionats a la música poden accedir al catàleg de ‘NAXOS Music Library’

Naxos Music LibraryDes d’ahir els usuaris de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona aficionats a la música estan d’enhorabona doncs s’ha incorporat l’accés a un nou recurs electrònic de música: NAXOS Music Library

Es tracta d’un  ampli repertori de música de tots els gèneres amb especial incidència de la música clàssica amb més de 106.000 CDs i 1.500.000 de talls musicals que es van actualitzant mensualment amb noves incorporacions.

Per a cada disc s’ofereix la imatge de la seva portada, índex detallat de tots els seus talls, notes i comentaris, biografies…

Inclou també llibrets i sinopsi de més de 700 òperes i biografies d’artistes i compositors.

Naxos Music Library

Aquest repositori musical permet realitzar cerques per autors/compositors, per àlbum, gèneres, segells,… i fins i tot per períodes: música antiga, barroc, romàntic, segle XX o Contemporània.
A més també difon les novetats que s’incorporen periòdicament i ens permet crear, d’una forma molt àgil i intuïtiva, les nostres pròpies seleccions musicals. Per saber-ne més podeu consultar el Manual d’ús.

L’accés es realitza de la mateixa manera que als altres recursos electrònics de la Biblioteca Virtual. Des de la Selecció de webs i bases de dades o des de l’espai personal existent a l’Aladí i prèvia validació amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Aquesta iniciativa s’uneix a d’altres que recentment s’han dut a terme al catàleg Aladí com la incorporació als recursos musicals d’enllaços a plataformes d’streaming gratuït com Bandcamp, Spotify o Deezer:

Catàleg Aladí + Música

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari