Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Un verano en el paraiso’ de Miranda Beverly-Whittemore

Com a novetat pel mes d’agost a la biblioteca Armand Cardona Torrandell, per gentilesa de Llorens Llibres, us presentem una història plena de misteri i seducció pel poder i els diners que té com a protagonista una, aparentment, modèlica família que amaga més del que sembla.

Un verano en el paraisoUn verano en el paraiso, editat per Suma de letras, ens apropa a la història de Mabel, una noia no especialment atractiva i d’origen humil, que coneix a la universitat a la guapa, atrevida i rica Ev Winslow. Quan aquesta la convida a passar l’estiu a Bittersweet (nom original de la novel·la), el llogarret que aquesta té a la finca de Vermont on la seva família ha viscut durant dècades, Mabel se n’adona que li agrada la seva forma de viure i de que la seva amiga té tot el que ella sempre ha volgut: diners, amics, un xicot ben plantat i, per sobre de tot, la sensació de pertinença.

Tot i això es va esvaint amb el temps i poc a poc la protagonista descobreix que els Winslow amaguen foscos secrets i que ningú d’ells és el que sembla. Això li comportarà un gran dilema: treure a la llum els terribles secrets que ha anat descobrint, amb la conseqüent expulsió del paradís, o bé deixar que segueixin ocults i redefinir el que està bé i el que està malament.

Inclosa en l’ampli ventall de novel·les de misteri que estan veient la llum en els darrers temps, aquesta obra ha rebut una càlida acollida per part de la crítica com reflecteixen els comentaris del New York Times Book Review, “un aire de conte de fades inunda la novel·la –de l’estil dels germans Grimm, no de Disney-, construint enginyosament una creixent sensació d’amenaça. […] Beverly-Whittemore ens transporta a un món d’ensomni, amb cases al camp i els seus ritmes diaris d’estiu… Els secrets de família broten com bombolles dins d’una ampolla de xampany.» o del BookPage “condueix al lector a l’interior de l’opulent món dels superrics, on no tot és el que sembla, i els foscos secrets familiars que porten molt de temps tancats poc a poc comencen a sortir a la superfície. El resultat és una novel·la adictiva que mantindrà als lectors intentant esbrinar fins el final“.

Miranda Beverly-Whittemore Miranda Beverly-Whittemore és autora de tres novel·les, incloent-hi The Effects of Light i Set Me Free, aquesta última guanyadora del premi Janet Heidinger Kafka al millor llibre de ficció d’una americana publicat el 2007. Ha estat guardonada a més amb el Premi de Novel·la Crazyhorse. Actualment resideix i escriu a Brooklyn i Vermont.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari