Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Gran èxit de públic en la presentació del 9è Ginjoler

El passat dissabte, 23 d’octubre la biblioteca va acollir la presentació del 9è títol de la col·lecció Ginjoler: EN XIM DE LES OLLES I EL TIRAMISÚ amb un gran èxit de públic com sol ser habitual en les presentacions dels contes d’aquesta col·lecció.

ginjolerximlscsignespeix.JPG

De la mà de Susana explicant el conte i l’Irene interpretant-lo en llengua de signes, els nombrós públic va poder gaudir de la història del Xim amb la presència de les autores Trinitat Gilbert i Anna Mongay a més de tot l’equip Ginjoler.

ginjolerximolleslscsignes.JPG

Després del conte els nens i nenes van cantar amb les mans la cançó “Sóc un cuiner” i van gaudir de la projecció del conte en llengua de signes catalana a la sala d’actes de la biblioteca.

ginjolerximlscllengua-de-signes.JPG

trinitatgilbertginjoler.JPGEn acabar les autores van signar contes…

annamongayginjoler.JPG

La col·lecció Ginjoler està de celabració del seu tercer aniversari i per arrodonir el 10è número de la col·lecció està preparant una edició especial de poemes en llengua de signes de Lola Casas i il·lustracions de Pere Cabaret que serà presentat a la Cardona el proper dijous 23 de desembre.

2 Comentaris fins ara

  1. Eric.R Anton.E Dimarts 2 de Novembre de 2010 - 11:21 h

    Ens a agradat perque esta molt beilt

  2. MaRtI I CrIsTiAn Dimarts 2 de Novembre de 2010 - 11:19 h

    Aquests events son molt divertits.Nosaltres no hi vam poder anar pero uns cosins si que hi van anar.Ens van dir que s’ho van passar molt bé.Van llegir molts contes de la col.lecció Ginjoler.Els va agradar molt la cançó “Sóc un cuiner”.

Deixa un comentari