Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


“La noia del descapotable” de Maria Rosa Nogué

PortadaAquest mes llegirem La noia del descapotable. L’Andrea és una noia pija i consentida que estudia en un institut anglès de Sitges, on gaudeix fent la vida impossible als professors, segura que no té res a témer perquè el seu pare és un persona molt influent a la ciutat.

I de fet és així, fins al moment en què el seu pare decideix dir prou i matricular-la en un institut públic de la ciutat. Ella segueix penjada del Peter, que la recull al sortir de classe amb el seu descapotable.

La vida se li complicarà quan el Peter s’emboliqui amb la Diana, la seva millor amiga, i el seu pare, conegut constructor de la ciutat, es vegi barrejat en una trama de corrupció urbanística. La solució: fugir a Amsterdam!

Maria Rosa NoguéMaria Rosa Nogué (1965), va decidir de ben petita que volia ser mestra i escriptora. Va estudiar Filologia Catalana, piano al conservatori del Liceu i també ha cantat alguns anys amb l’Orfeó Català.

Ha publicat obres per a nens i per a adults com El regal (Aj. de Vilanova i la Geltrú, 1991), Primer aniversari (Aj. de Cubelles, 2002), Els sonets a Anaïs (Ed. del Garraf, 2001).

La casa dels cants (Barcanova, 2010) és la seva darrera novel·la. També col·labora habitualment al Diari de Vilanova.

El Club de Lectura per a Nois i Noies de la Biblioteca Armand Cardona comentarem aquest llibre el 27 de novembre les 17h i comptarem amb la presència de la seva autora.

Esteu convidats a participar-hi!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari