Menú

Subvencions i prestacions per al pagament del lloguer

Convocatòries de subvencions al lloguer per a l'any 2019

L'Oficina local d'habitatge tramita les convocatòries d'ajuts de l'Agència de l'Habitatge, destinades a fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d'exclusió social residencial.

La convocatòria 2019 de renovacions ja s'ha tancat i està en termini de resolucions. També s'ha tancat ja la convocatòria per a nous sol·licitants (MIFO).  Podeu consultar els requeriments o resolucions en aquest enllaç: NOTIFICACIONS AJUTS LLOGUER

Encara és oberta la convocatòria de 2019 per a col·lectius específics (NOUS LLOGATERS DELS PISOS DE LA BORSA DE LLOGUER SOCIAL).

L'OLH també gestiona subvencions municipals de programes específics d'habitatge.  En concret, per a aquest any 2019 és prevista una convocatòria del programa Lloguer Jove, que actualment està en fase d'exposició pública de les Bases reguladores. Aquesta convocatòria s'iniciarà quan quedin aprovades definitivament les bases reguladores.

Convocatòries de subvencions al lloguer per a l'any 2019
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord