Menú

Programa de Lloguer Jove

Ajudem les persones joves a trobar habitatge

La Regidoria d'Urbanisme, Habitatge i Projectes i obres d'urbanisme, a través de l'Oficina Local d'Habitatge,  ha posat en marxa el Programa d'Habitatge Jove que, per a l'any 2019, es concreta amb la creació d'una línia de subvencions per al pagament del lloguer adreçada a les persones joves del municipi, per ajudar-los en la seva emancipació o en la permanència en un habitatge en règim de lloguer.

En el ple municipal del 16 de setembre es van aprovar inicialment les Bases reguladores específiques, que determinen els criteris que regiran els procediments de convocatòria anual de subvencions al Lloguer Jove i també fixen el marc legal pel qual es regiran els acords de concessió de les subvencions.  Aquestes bases reguladores actualment estan en exposició pública, fins a la seva aprovació definitiva.

Podreu fer les sol·licituds de subvencions quan s'obri la convocatòria, que serà ara al desembre de 2019, a partir del moment en què es publiqui la convocatòria. El termini de sol·licituds finalitzarà el 31 de gener de 2020.

Ajudem les persones joves a trobar habitatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord