Menú

Teresa Llorens Carbonell

Primera Tinenta d'Alcaldia i regidora de Cultura i Patrimoni Cultural; Escoles Municipals; Memòria Històrica; Igualtat, Feminisme i LGTBI; Civisme, Convivència i Mediació (PSC)

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú entre 1991 i 2003, i des de maig de 2015.

Nascuda a Vilanova i la Geltrú el 1966, és llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona i posteriorment va fer estudis de doctorat. És màster en Direcció Pública i postgrau de Funció Gerencial a les Administracions Públiques per ESADE.

Funcionària de la Diputació de Barcelona, on ha exercit diverses responsabilitats: coordinadora de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social, de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania i de la Vicepresidència Cinquena i del Grup socialista; cap del Servei de Polítiques de Diversitat i Ciutadania i directora del CRID.

La seva vinculació a la ciutat i la seva inquietud la va portar a formar part de diferents moviments socials i culturals de Vilanova i la Geltrú.

Té àmplia experiència en política municipal. Va ser regidora de l'Ajuntament entre 1991 i 2003, desenvolupant responsabilitats com a portaveu, presidenta de l'Àrea de Serveis Personals i regidora de Cultura i Plans d'Acció Ciutadana; del 2015 al 2019 va ser tercera tinent d'alcaldia de l'àrea de Polítiques de Ciutadania i regidora de Cultura, Convivència i Equitat, i portaveu del Grup Socialista. De  1999 a 2003 va ser consellera comarcal de Patrimoni i de 2019 a 2023, vicepresidenta de l'àrea de Cultura, Patrimoni, Ocupació i Esports i portaveu del Grup Socialista al Consell Comarcal del Garraf. Actualment és Diputada al Congrés dels Diputats (agost 2023).

Primera Tinenta d'Alcaldia i regidora de Cultura i Patrimoni Cultural; Escoles Municipals; Memòria Històrica; Igualtat, Feminisme i LGTBI; Civisme, Convivència i Mediació (PSC)

Contacta amb la regidora

Pots enviar un correu electrònic a tllorens@vilanova.cat 

 

Perfil digital

Més informació

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord