Menú

Adrià Guevara i Figueras

Regidor d'Administració electrònica, TIC, Oficina d'entitats, Infància i Joventut (ERC)

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de juny de 2019.

Geltrunenc de tota la vida, és una persona curiosa amb el que l'envolta. Amb la voluntat d'intentar entendre el món una mica millor, s'ha graduat en Global Studies a la Universitat Pompeu Fabra, culminant els seus estudis amb una estada a la Universitat Bocconi de Milà (Itàlia), on s'ha format en l'àmbit de la política i el govern internacional, la gestió pública i el lideratge. Durant la seva etapa universitària ha estat Ambaixador UNICAT de la Generalitat de Catalunya, representant els universitaris catalans davant la Unió Europea. Ha obtingut diversos reconeixements a l'excel·lència acadèmica, entre els quals hi destaca el Premi de Recerca Jove l'any 2014. Domina el català, el castellà i l'anglès, parla italià, i té nocions de francès i rus.

Ha realitzat diferents tasques dins d'Esquerra Republicana, i actualment assumeix diverses responsabilitats dins del partit tant en l'àmbit local com comarcal. Va ser el cap de campanya d'ERC a Vilanova i la Geltrú per les eleccions municipals de 2019. En aquests comicis va ser escollit regidor al consistori vilanoví, representant el Jovent Republicà, formació de la qual fou cap de llista. Fora de l'àmbit de la política, ha estat àrbitre de la Federació Catalana de Futbol. En el seu temps lliure, li agrada viatjar i compartir moments amb la família i els amics.

Regidor d'Administració electrònica, TIC, Oficina d'entitats, Infància i Joventut (ERC)

Contacta amb el regidor

Pots escriure un correu electrònic a aguevara@vilanova.cat

Més informació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord