Menú

Adrià Guevara i Figueras

Regidor d'Administració Electrònica i TIC, Oficina d'Entitats, Infància i Joventut, Promoció Econòmica i Memòria Històrica (ERC)

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de juny de 2019.

Geltrunenc de tota la vida, és una persona curiosa amb el que l'envolta. Amb la voluntat d'intentar entendre el món una mica millor, es va graduar en Global Studies a la Universitat Pompeu Fabra, culminant els seus estudis amb una estada a la Universitat Bocconi de Milà (Itàlia), on es va formar en l'àmbit de la política i el govern internacional, la gestió pública i el lideratge. També ha realitzat estudis universitaris en l'àmbit de l'Economia i l'Empresa Internacional.

Durant la seva etapa universitària va ser Ambaixador UNICAT de la Generalitat de Catalunya, representant els universitaris catalans davant la Unió Europea. Ha obtingut diversos reconeixements a l'excel·lència acadèmica, entre els quals hi destaca el Premi de Recerca Jove l'any 2014. Recentment s'ha graduat d'un màster en Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments. Domina el català, el castellà i l'anglès, parla italià, i a la universitat també va estudiar francès i rus.

Des de febrer de 2023, és diputat al Parlament de Catalunya. Assumeix diverses responsabilitats dins d'Esquerra Republicana, tant en l'àmbit local com comarcal, i actualment és el portaveu del grup d'Esquerra Republicana al Consell Comarcal del Garraf. Va ser el cap de campanya d'ERC a Vilanova i la Geltrú per les eleccions municipals de 2019. En aquests comicis va ser escollit regidor al consistori vilanoví, representant el Jovent Republicà, formació de la qual fou cap de llista. Fora de l'àmbit de la política, ha estat àrbitre de la Federació Catalana de Futbol. En el seu temps lliure, li agrada viatjar i compartir moments amb la família i els amics.

Regidor d'Administració Electrònica i TIC, Oficina d'Entitats, Infància i Joventut, Promoció Econòmica i Memòria Històrica (ERC)

Contacta amb el regidor

Pots escriure un correu electrònic a aguevara@vilanova.cat

Més informació

  • Retribució com a càrrec electe: indemnitzacions per una quantia màxima de 9.360 € anuals (dedicació sense retribució). Acord de Ple (15/7/2019)
  • Declaració de béns
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord