Tràmits i gestions

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Tràmits > Detall

Tràmits

Sol·licitud per a la concessió d'ajut a la taxa d'escombraries industrial

TRÀMIT MUNICIPAL

Sol·licitud per a la concessió d'ajut a la taxa d'escombraries industrial. La taxa d’escombraries és el pagament anual del servei de recollida i tractament dels residus sòlids. L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú segueix el mateix criteri vigent a la directiva europea i a les lleis estatal i catalana sobre residus, que disposen un gravamen més alt per a aquells usuaris que contaminen més. Així, aquest criteri segueix dues línies d’actuació: 
1.- Progressió segons la quantitat de residus produïts.
2.- Bonificació per a una bona gestió dels residus.

Preu:

Veure Bases per la concessió d'ajuts econòmics en els impostos municipals per atendre situacions especials

Informació general

Qui el pot demanar?
Persones titulars d'establiments comercials i industrials
Procediments

La taxa per la recollida d'escombraries industrials preveu la concessió d'ajuts fins al 60% de la quota establerta pels establiments comercials i industrials. Aquests ajuts s'aplicaran mitjançant una sol·licitud per part dels titulars de la taxa, que podran aportar la documentació necessària segons els criteris de bonificació establerts en les Bases per la concessió d’ajuts econòmics en els impostos municipals per atendre situacions especials.

 

Per Internet (on Line i amb certificat digital) cal emplenar la sol·licitud genèrica on line, adjuntar la sol·licitud especifica i la documentació requerida, així con la sol·licitud de transferència bancària.

Temps mitjà de resolució
3 mesos
Impresos del tràmit

Documentació necessària

· Per acreditar un contracte particular de recollida i gestió de deixalles no assimilables a urbanes sempre que estigui d’acord amb la normativa de residus vigent, caldrà presentar el contracte, certificat o equivalent que ho acrediti.

· Per col·laborar en recollides específiques existents o que es promoguin, d’oli i de cartró comercial porta a porta, caldrà presentar el contracte, certificat o equivalent que ho acrediti.

- En el cas d'establiments agremiats, adhesió a la recollida de cartró comercial i/o ús del Punt Net, només caldrà indicar-ho en la sol·licitud i des del mateix Ajuntament es procedirà a la comprovació d'allò indicat.

- Sol·licitud de transferència bancària per a pagaments de la Tresoreria de l'Ajuntament, degudament complimentada.

Com es pot tramitar   (Fora de termini)

Presencialment

A les oficines indicades

 
Oficina d'Atenció Ciutadana - OAC
Plaça de la Vila, 8
Tramitable al Servei de Tramitació Avançada (requereix certificat digital)

Tramitació mitjançant el Servei de Tramitació Avançada. Requereix l'ús de certificat digital i signatura electrònica.        Temes relacionats

 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00