Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Romina Martí O'Toole guanya el Premi Mercè Llimona d'Il·lustració 2011

18/07/2011
El Premi Mercè Llimona d'Il·lustració 2011 ja té guanyadora El Premi Mercè Llimona d'Il·lustració 2011 ja té guanyadora

Un total de 37 participants han presentat els seus treballs en la catorzena edició del certamen

Els il·lustradors Jordi Vila, Cristina Losantos i Sebastià Serra, membres del jurat, del Premi Mercè Llimona d'enguany, han decidit per unanimitat concedir el premi de la modalitat Il·lustració 2011 al treball original de Romina Martí O'Toole.

El jurat, a l'hora d'escollir el treball guanyador, ha valorat la tècnica delicada, un treball en aquarel·la que ha sabut trobar el to adequat al text, amb un naturalisme descriptiu que, al mateix temps, emociona.

Els membres del jurat també han volgut destacar com a finalistes les il·lustracions presentades per Aina Cordoncillo i Judith Rocabert, per la seva tècnica remarcable. I fer menció als treballs presentats per Cinta Fosch i Pep Brocal.

En aquesta nova edició han arribat il·lustracions de Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Terrassa, Manresa, València, Arenys de Munt, L'Hospitalet, Rubí, Santpedor, Llorenç del Penedès, Mataró, Badalona.

La propera cita amb el Premi Mercè Llimona serà el dissabte 17 de desembre a la Biblioteca Joan Oliva on, com cada any, l'autora i la il·lustradora presentaran el conte guanyador.

Podeu trobar més informació sobre el premi a: www.vilanova.cat/html/tema/cultura/premi_merce_llimona.html

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00