Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Afectacions de trànsit durant la celebració dels Tres Tombs

11/01/2012
Les afectacions al trànsit seran de les 10 a les 16 hores       Les afectacions al trànsit seran de les 10 a les 16 hores

El recorregut serà el mateix d'anys anteriors, el que obligarà a tallar carrers i prohibir l'estacionament en alguns punts de la ciutat

La celebració dels Tres Tombs, del dimarts 17 de gener, comportarà diferents afectacions de trànsit en alguns carrers de la ciutat, a causa del tradicional recorregut dels carros, carruatges i cavalleries muntades.

La concentració de participants es farà a la Masia d'en Frederic a les onze del matí. Des d'aquí aniran fins a la plaça de Sant Antoni passant per l'avinguda de Vilafranca del Penedès, carrer de les Casernes, plaça de les Casernes, carrer de Joaquim Mir i carrer de Josep Antón Marquès. Una hora més tard, al voltant de les 12 del migdia començarà la tradicional benedicció i s'iniciaran els Tres Tombs 2012 que, com en els darrers anys, transcorrerà pel carrer de la Bomba, plaça de les Neus, carrer de l'Aigua, carrer de Josep Coroleu, carrer de la Torre d'Enveja, carrer de Menéndez y Pelayo, avinguda de Francesc Macià, carrer de Josep Coroleu, avinguda de Cubelles, rambla Principal i plaça de les Neus. 

Prohibició d'estacionament 

Mentre durin els Tres Tombs estarà prohibida la circulació de vehicles pels carrers per on transcorrin els participants. Així mateix estarà prohibit l'estacionament al carrer de Casernes, entre el carrer del Raval de Santa Magdalena i carrer del Llimonet, a la plaça de les Casernes, entre el carrer de les Casernes i el camí de la Masia d'en Frederic, el camí Ral davant la façana de la Masia d'en Frederic, el carrer de Joaquim Mir, el carrer de la Torre d'Enveja, entre els números 4 i 6, la cruïlla del carrer de la Torre d'Enveja amb el carrer de Menéndez y Pelayo, l'avinguda de Cubelles, entre el carrer de Josep Coroleu i la rambla de Salvador Samà, i el carrer de l'Havana. 

L'autobús urbà

El recorregut dels Tres Tombs també ocasionarà restriccions en el servei de l'autobús urbà, de les 10 a les 16 hores. A banda dels carrers abans esmentats, també estaran afectats per la prohibició de circulació la plaça de les Casernes, el carrer de Joaquim Mir, el carrer de Josep Antón Marqués, la rambla de Salvador Samà i el carrer de Josep Llanzà.

Les parades que quedaran anul·lades seran les de la Línia 1 a la plaça de la Moixiganga/ronda Ibèrica, plaça de les Casernes, carrer de Sant Josep/Hospital, plaça del Cap de Creu, rambla de Salvador Samà/carrer del Jardí, rambla de Salvador Samà/escola Pompeu Fabra

Les parades de la L1 que també queden fora de servei són les situades al carrer de Josep Coroleu/avinguda de Cubelles, carrer de Pelegrí Ballester/plaça dels pobles d'Espanya, carrer del Pare Garí/avinguda de Francesc Macià, plaça Catalunya, carrer de l'Aigua/carrer del Bruc, carrer de l'Aigua/carrer de Joan Llaverias, avinguda de Francesc Macià/carrer de Menéndez y Pelayo

Pel que fa a la Línia 2, les parades anul·lades són les següents: avinguda de Francesc Macià/carrer del doctor Zamenhof, avinguda de Francesc Macià/carrer de Menéndez y Pelayo, carrer de l'Aigua/carrer de Joan Llaverias, carrer de l'Aigua/carrer del Bruc, carrer de Josep Coroleu/Esportiu la Piscina.

Així mateix també restaran sense servei les parades de la L2 corresponents a la rambla de Josep Tomàs Ventosa/rambla de la Pau, carrer de Manuel Marquès/CAP Jaume I, i plaça de Soler i Gustems.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00