Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Taller d'edició a la Viquipèdia al Museu Víctor Balaguer

21/12/2011
El Museu Balaguer té el seu espai a la Viquipèdia El Museu Balaguer té el seu espai a la Viquipèdia

La trobada es farà el dia 13 de gener i per participar-hi cal inscriure's prèviament

Arran de la col·laboració establerta entre la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i Amical Viquipèdia, per al proper divendres 13 de gener s'ha organitzat una trobada al Balaguer on Àlex Hinojo impartirà un taller pràctic d'edició a la Viquipèdia. Hinojo és un viquipedista amb un ampli recorregut com a autor i editor de milers d'articles i designat Wikipedia GLAM Ambassador.

L'objectiu de la trobada és conèixer la Viquipèdia com a entorn col·laboratiu de treball i començar a editar algun article relacionat amb la Biblioteca Museu o amb la nostra ciutat.

Viquipèdia, l'enciclopèdia creada per voluntaris d'arreu del món, comparteix amb les institucions culturals l'objectiu de difondre el coneixement. Amb més de 25 milions de visites mensuals, la Viquipèdia en català ha esdevingut una de les enciclopèdies familiars del segle XXI, on tothom hi pot col·laborar.

El taller és gratuït i obert a tothom. Per participar-hi cal inscriure's prèviament a spedagogic@victorbalaguer.cat o trucant al telèfon 93 815 42 02 (ext. 7014).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00