Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Campanya de promoció comercial al Nucli Antic

04/10/2012
  Els comerços del Nucli Antic oferiran tíquets d'aparcament als seus clients   Els comerços del Nucli Antic oferiran tíquets d'aparcament als seus clients

Els establiments de l'àmbit Nucli Antic oferiran tíquets d'aparcament per als pàrquings municipals

L'Ajuntament de VNG ha posat en marxa la campanya 'Compra al Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú i aparca gratis'. Es tracta d'una iniciativa que forma part del conjunt d'activitats de dinamització comercial que el Pla d'Intervenció del Nucli Antic de VNG està duent a terme enguany. Els establiments que col·laboren en aquesta iniciativa estan identificats amb el cartell de la promoció.

La campanya repartirà un total de 5.000 tíquets d'aparcament de 30 minuts d'aparcament gratuït per als pàrquings municipals de les Casernes i Charlie Rivel. Els tíquets es podran utilitzar fins al desembre de 2013.

Les accions de promoció del Nucli Antic que s'estan realitzant enguany tenen el suport de finançament del programa 'Treball als barri' del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) en l'àmbit de les accions de desenvolupament local i promocional del barri.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00