Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'Ajuntament permetrà la presència de gossos a la platja naturista que hi ha al costat de la platja de Sant Gervasi

17/07/2014
S'autoritza la presència de gossos a la platja naturista durant l'estiu S'autoritza la presència de gossos a la platja naturista durant l'estiu

Es recorda als propietaris dels gossos que està prohibit portar-los a la resta de platges, durant l'estiu

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú permetrà que els propietaris de gossos puguin portar els seus animals a la platja naturista que hi ha al costat de la platja de Sant Gervasi. Aquesta decisió es fruit d'una petició ciutadana, que des de fa temps demana poder portar els seus gossos a la platja durant l'estiu. Cal recordar que la presència de gossos està prohibida en aquesta època de l'any a la resta de platges del municipi.

El fet d'haver triat aquest espai de tolerància es deu a que aquesta és una platja sense serveis i per tant és considera la més idònia per aquest tipus de convivència.

Tot i que, a partir d'ara, es permetrà la presència de gossos en aquesta platja, la mesura ve condicionada perquè el propietari de l'animal garanteixi en tot moment el bon comportament del seu gos i que aquest no destorbi la resta d'usuaris. A més, també es recorda que els gossos han d'estar identificats amb microxip, inscrits al cens municipal, i al corrent del carnet de vacunacions, tal i com estableix l'ordenança municipal per a la tinença d'animals de companyia.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00