Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Neus Lloveras felicita el Col·legi de Procuradors de Barcelona pels 500 anys

30/10/2012
El Col·legi de Procuradors de Barcelona celebra els 500 anys a la delegació de VNG

Els Jutjats de Vilanova i la Geltrú acullen una exposició itinerant per donar a conèixer la tasca professional de la procura

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha assistit aquest migdia a la celebració dels 500 anys de l'Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona, que ha tingut lloc als Jutjats de la capital del Garraf. Neus Lloveras ha felicitat el col·legi professional per la longeva trajectòria i pel propòsit d'aprofitar aquesta commemoració per fer més coneguda i més propera la tasca dels procuradors.

"Agraeixo al Col·legi que hagi pensat en el territori en la celebració dels 500 anys", ha manifestat l'alcaldessa. Els actes commemoratius s'han descentralitzat per totes les delegacions de la institució, que han rebut durant aquest any una exposició divulgativa de la funció dels procuradors. L'acte d'avui a Vilanova i la Geltrú, que ha comptat amb el vicedegà del Col·legi, Ramon Daví, la jutgessa degana, Margarita Fe, i el secretari degà, Lluís Simon, ha servit per presentar la mostra a la ciutat.

L'exposició serà als jutjats vilanovins durant dues setmanes i tot seguit viatjarà a Barcelona, on es tancarà l'itinerari. El 30 de novembre se celebrarà, al Palau de Justícia, l'acte final de la commemoració. L'endemà, l'1 de desembre, es compliran els 500 anys de l'aprovació, per part de Ferran el Catòlic, de les ordinacions presentades pels procuradors i de l'establiment de la Confraria de Procuradors de Sant Iu.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00