Directori

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > La ciutat > Directori > Accés per tema > Detall

Platja del Far de Sant Cristòfol

Adreça

Acces adaptat Accés adaptat

Platja de la Farola, s/n
08800 - Vilanova i la Geltrú

Descripció

Platja semiurbana de sorra fina amb unes dimensions d'uns 150 metres d'amplada per uns 900 metres de llargada, naturalitzada amb dunes i vegetació. Es troba en l'extrem nord de la ciutat.

Més informació

S'hi pot accedir a peu, amb bicicleta o en transport col·lectiu (bus urbà). Compta amb 4 places d'aparcament per a minusvàlids a l'entrada de la platja. Zona blava a tot el passeig Marítim. Estacionament gratuït vigilat a 300 m (ronda d’Europa, 39), amb servei de bus llançadora durant l’estiu. 

La platja disposa dels serveis següents:

Temporada d'estiu: passarel·les (accessibles a persones amb mobilitat reduïda) en tots els accessos de la platja, cadira amfíbia d’acompanyament al bany, dutxes i rentapeus en totes les entrades de la platges, servei de vigilància, salvament i socorrisme. Pistes esportives de voleibol platja i futbol/handbol platja. Servei de neteja de platges, lavabos gratuïts públics, xiringuito amb terrassa, servei de lloguer d'hamaques, tendals i diferents tipus de patins aquàtics, escoles de vela lleugera, lloguer d'embarcacions i varada.

Temporada d'hivern: pistes esportives de voleibol platja, futbol/handbol platja, servei de neteja setmanal.   


Més informació

Cerca fitxes

Tot el Directori
Només Entitats i Equipaments
Cercar el text a la "Descripció" i "Més informació"
 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00