2012. P. participatiu: EL MODEL D'ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DE LA F. MAJOR A DEBAT

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Participació ciutadana > Processos participatius i diagnosis participades > 2012. P. participatiu: EL MODEL D'ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DE LA F. MAJOR A DEBAT

2012. P. participatiu: EL MODEL D'ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DE LA F. MAJOR A DEBAT

DESCRIPCIÓ DEL PROCÉS

procés participatiu festa major

Nom: EL MODEL D'ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DE LA FESTA MAJOR A DEBAT

Data:
abril 2012 - juny 2014

Descripció:
El procés ha servit per debatre i fer propostes de millora sobre el model d'organització, coordinació, finançament i gestió de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú.

PABORDES 2013

PROCÉS PARTICIPATIU

Aquest procés participatiu va néixer arrel de l'acord municipal adoptat i aprovat per unanimitat en el Ple de 12 de desembre de 2011, en relació a una moció presentada per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP).

 

El mes d'abril de 2012 es donava el tret de sortida d'aquest procés participatiu amb l'objectiu de valorar conjuntament i fer propostes de millora a l'actual model d'organització i gestió de la Festa Major.

Es realitzaren unes sessions informatives i uns tallers de participació en les que es concretaren algunes propostes de millora que foren recollides en la primera proposta de nou model d'Organització i Gestió de la Festa Major, que l'Ajuntament presentà el 29 de maig.

Arrel del procés, es van crear dues Comissions de treball per aprofundir en alguns temes:

  • Creació d'una Fundació per gestionar els actes cívico-festius i tenir més agilitat i independència per qüestions econòmiques, i 
  • Revisió de la Comissió de Protocol que gestiona els actes i aspectes propis del tronc tradicional de la Festa Major.
A continuació us presentem un Document - resum del procés on es recull la feina feta per aquestes comissions i les seves conclusions. Així mateix, podeu consulta diferents documents annexos relacionats amb aquest procés.

 

 NOTÍCIES RELACIONADES

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 29/06/2015