2016. P. participatiu: PLA DE MESURES DE FOMENT DEL CIVISME

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Participació ciutadana > Processos participatius i diagnosis participades > 2016. P. participatiu: PLA DE MESURES DE FOMENT DEL CIVISME

2016. P. participatiu: PLA DE MESURES DE FOMENT DEL CIVISME

rambla PP pla d'acció foment convivencia

Nom: PLA DE MESURES DE FOMENT DEL CIVISME I LA CONVIVÈNCIA


Descripció:

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú té com a objectiu estratègic treballar al voltant de temàtiques relacionades amb el civisme i la convivència a la ciutat.  Tot i la feina que s'ha anat realitzant al llarg d'aquests anys, es continuen produint un degoteig d'accions incíviques que es esperonen a continuar treballant en aquest sentit.

 

Presentació de l'esborrany del Pla de mesures de foment del civisme i la convivència a  Vilanova i la Geltrú.

El dimarts 4 de juliol, a les 19h, a la sala noble de la Casa Olivella (plaça de la Vila,12,1r pis).

taller mesures foment civisme escoles 17

OBERTURA PROCÉS PARTICIPATIU

L'Ajuntament obre un procés participatiu  per impulsar el Pla de Mesures de Foment del Civisme i la Convivència a Vilanova i la Geltrú.  S'obre un període de participació ciutadana on les entitats i les persones a títol individual podran fer les seves aportacions.

El passat 14 de desembre, es realitzà una SESSIÓ INFORMATIVA adreçada a la ciutadania amb l'objectiu de presentar-los el procés que s'iniciarà.

També es realitzaren uns TALLERS PARTICIPATIUS i unes SESSIONS DE TREBALL AMB INFANTS I JOVES de la ciutat per recollir els seus suggeriments i tenir-los en compte en l'elaboració de les propostes del Pla.

 RECULL DE NOTÍCIES
"Canvis en el procés participatiu per impulsar el pla de mesures pel foment del civisme i la convivència"  (27 desembre 2016)
" Comença un procés participatiu pel foment del civisme i la convivència "   (13 desembre 2016)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
participacio@vilanova.cat Tel. 93 814 00 00 (ext. 2040)
Última actualització: 21/06/2017