Project G, Catàleg de murs

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Joventut > Project G

Project G, Catàleg de murs

L'art mural urbà es defineix com una manifestació artística que té per marc conceptual el carrer, la provisionalitat de l'obra, l'esperit crític i estètic, la composició plàstica, la reivindicació d'un estil de vida i d'una cultura.

L'art mural, el grafit s'ha de reconèixer i reivindicar com a activitat artística utilitzada com a canal d'expressió i comunicació amb l'entorn social. És necessari posar-lo en valor i contraposar-lo als tags i les pintades.

La voluntat del Project G, aprovat pel Ple de l'Ajuntament de Vilanova i al Geltrú, és la de normalitzar i promoure l'expressió artística en l'espai públic.

Totes aquelles persones a títol individual i les entitats, associacions de la ciutat que estiguin interessades en incloure parets de la seva propietat al catàleg, ho podran fer mitjançant una sol·licitud.

  • Murs lliures

Són aquelles parets d'experimentació, on els més joves puguin començar aquesta pràctica artística. Aquestes parets s'autogestionen i no és necessari sol·licitar permís. Consulta les parets lliures.

A banda dels murs lliures, a Vilanova i la Geltrú podeu trobar altres tipologies de murs. Per poder fer-ne ús, heu de contactar prèviament amb l'Oficina Jove Garraf.

© Departament de Joventut
Pl. de la Vila, 8 Tel. 938 140 000
Última actualització: 02/02/2017