Èxit, obrint portes. Tallers, xerrades i formacions

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Joventut > Èxit, obrint portes

Èxit, obrint portes. Tallers, xerrades i formacions

TALLER DE RIMES. 2a edició!

Taller de rap adreçat a joves d'entre 14 i 18 anys que els agradi el rap i que vulguin aprendre a millorar els seus versos, les rimes, aprenent nocions de rap, mescles, música i bases. El taller anirà a càrrec de Pol Bassols.

Les dates són: 8, 15, 22 i 29 de novembre i 4, 11, 13 i 18 de desembre, totes les sessions seran en horari de 17 a 19 h, a la sala polivalent de l'Oficina Jove Garraf, a la Rasa del Miquelet, 16.

Si estàs interessat/ada en fer el taller, pots venir a inscriure't directament a l'Oficina Jove Garraf. És un taller gratuït, amb places limitades. Important: si ets menor d'edat has de venir acompanyat/da d'una persona adulta que estigui al càrrec teu per fer la inscripció.

XERRADA VOLS SER YOUTUBER?

Vols ser youtuber? Xerrada a càrrec d'Outconsumer sobre el món de youtube: tendències,  "influencers", mites i realitats d'una de les xarxes socials més utilitzades actualment per les persones joves.

La xerrada serà el 26 de novembre, de 17 a 19 h. a la sala polivalent de l'Oficina Jove Garraf, a la Rasa del Miquelet, 16.

A càrrec de Roc Massagué (@outconsumer).

Activitat gratuïta. Places limitades. Inscripcions en aquest enllaç.

 

Si vols rebre avisos de la programació, apunta't al nostre sistema d'avisos!

 

 

© Departament de Joventut
Pl. de la Vila, 8 Tel. 938 140 000
Última actualització: 09/10/2018