Èxit, obrint portes. Tallers, xerrades i formacions

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Joventut > Èxit, obrint portes

Èxit, obrint portes. Tallers, xerrades i formacions

TALLER PRÀCTIC VIURE I TREBALLAR A ALEMANYA

El proper dijous 1 de febrer a partir de les 17 h, l'Oficina Jove et proposa aquest taller gratuït adreçat a joves majors de 18 anys que vulguin marxar a Alemanya a buscar feina o estudiar.
Anirà a càrrec de Connectum, que tractarà 4 aspectes principals a tenir en compte sobre Alemanya:

1. Treballar: es contemplaran àmbits de treball i regions amb una forta demanda de mà d'obra, que poden transformar-se en bones oportunitats dins el mercat laboral. També es farà un resum sobre les característiques del dret laboral alemany per veure quines similituds i quines diferències hi ha respecte el mercat laboral de l'estat espanyol.

2. Viure: es donaran detalls sobre la vida diària a Alemanya, aspectes característics de les diferents regions i temes com la situació política, cerca de vivenda, cost de la vida i temes de la vida diària (transport públic, comunicació, menjar, clima, etc).

3. Subvencions: informaran sobre l'oferta i funcionament de la plataforma EURES i les prestacions del programa Your first EURES Job (ajudes financeres per a cursos d'idiomes, viatges a entrevistes, trasllats, etc).

4. Taller d'alemany: s'oferirà un primer contacte amb l'idioma per perdre la por i experimentar amb la llengua, l'objectiu és passar-ho bé aprenent.

Vull inscriure'm!


RESET, TALLERS DE GESTIÓ EMOCIONAL PER A JOVES

Els dijous 15, 22 de febrer, i 1 de març de 2018 de 17 a 19 h, l'Oficina Jove Garraf acollirà tres tallers gratuïts adreçats a joves de 14 a 25 anys pensats per treballar l'autoestima, l'autoconeixement i l'assumpció de nous reptes i presa de decisions.

El primer taller, Selfie, s'impartirà el dijous 15 de febrer, i tractarà sobre l'autoestima, l'autoconcepte i l'autoimatge.

El segon taller, Autoconeixement, es farà el dijous 20 de febrer. L'objectiu serà saber si coincideixen les aptituds i habilitat d'un mateix amb els seus interessos.

El darrer dels tallers, Presa de decisions, es realitzarà el dijous 1 de març. En aquest, l'alumnat aprendrà les tècniques i estratègies per assolir les decisions.

Els tallers es faran a l'aula polivalent de l'Oficina Jove Garraf i l'horari serà els tres dijous de 17 a 19 h.

Tots els tallers de RESET són gratuïts, però requereixen d'inscripció prèvia online i tenen places limitades.
Vull inscriure'm!
© Departament de Joventut
Pl. de la Vila, 8 Tel. 938 140 000
Última actualització: 19/01/2018