Premi literari

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Gent gran > Activitats de sensibilització als centres educatius > Premi literari

Amb el nom del concurs:  "Moments viscuts amb els nostres grans", l'Ajuntament i la família de Joan Gómez i Urgellés convoca el Premi Literari en memòria d'Andrea Noya, adreçat a l'alumnat de secundària de la ciutat.

L'objectiu del concurs és promoure la sensibilització de la joventut davant la vellesa, un reconeixement vers el col·lectiu de les persones grans que estan o han estat amb nosaltres.

Hi participen, voluntàriament, nois i noies dels cursos de 3r i 4t d'ESO i 1r de batxillerat, amb redaccions originals i inèdites no premiades en d'altres concursos, on el contingut expliqui una experiència, uns moments viscuts o uns records amb els avis/àvies o amb d'altres persones.

andrea noya 2016

EDICIÓ 2016

El passat divendres 27 de maig es va fer el lliurament del premi en un acte celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

En aquesta ocasió el guanyador ha estat Jordi Serrat, alumne de l'escola El Cim amb el seu treball titulat: Pa amb xocolata.

2014 Premi Andrea Noya

EDICIÓ 2014

L'entrega del premi literari Andrea Noya 2014, s'ha fet coincidir amb la Diada de la Declaració Universal del Drets Humans, el 10 de desembre.

Aquesta edició del certamen ha tingut com a guanyadora a Sandra Cabré Muñoz del Col·legi Divina Providència, qui ha fet la lectura del seu relat.   També el jurat concedí un accèssit a Arnau Garcia Lafita de l'Escola El Cim.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 31/05/2016