Pedalada Popular

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Esports > Esport i Salut > Pedalada Popular

Pedalada Popular

pedalada popular web 2

Diumenge 22 d'abril de 2018

La Pedalada Popular, és una activitat no competitiva d'iniciació al ciclisme oberta a tothom, que vol donar a conèixer i fer gaudir amb seguretat l'entorn de la nostra ciutat.

La pedalada transcorre al llarg de diferents tipus de superfície, realitzant una passejada per la zona de la Masia d'en Cabanyes i voltants, realitzant un recorregut d'uns 9km, ideals per passar un matí en família gaudint de la bicicleta.

 

Material Obligatori

Casc, aigua i càmera de recanvi

 

Recorregut

Podeu veure el detall fent click aquí.

 

Inscripcions

Preu inscripció: 3 € inclou assegurança, avituallament i obsequi per als 200 primers inscrits.

 

Inscripcions fins el dijous 19 d'abril a: BICITECNIC, c/Doctor Zamenhof, 45, FORMULA EXTREM, c/ de l'aigua, 144, SAT BIKE, Avda. Francesc Macià, 124,  ESPORTS PRIETO, Avinguda del Garraf, 32, BICICLETES ITURAT, Carrer Jardí, 42, TACTIC BIKES, Rambla Exposició, 45 i VB SPORTS, Avinguda Garraf, 63.

El mateix dia de la cursa: a la carpa d'informació ubicada a la sortida de 9 a 9:30h(Plaça de les Casernes) Davant del Pavelló Municipal d'Esports.

Horaris

10h Sortida des de la Plaça de les casernes.

12h (segons velocitat del grup)Arribada al mateix punt.

 

Important

En el cas dels menors cal que vagin acompanyats en tot moment d'un adult.

 

Aquest circuit no presenta un excés de dificultat, no obstant cal que adults i infants tinguin un mínim d'experiència en recorreguts similars per tal de no demorar el grup.

Per participar en la pedalada és imprescindible haver formalitzat la inscripció, fet que suposa gaudir de la deguda assegurança i gaudir dels avituallaments. L'organització no es farà responsable de cap de les persones no inscrites.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 04/04/2018