Cicle de passejades de marxa nòrdica

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Esports > Esport i Salut > Cicle de passejades de marxa nòrdica

Cicle de passejades de marxa nòrdica


El Cicle de passejades de marxa nòrdica per la gent gran A cent cap als cent és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona. L'activitat té com a objectiu fomentar entre la gent gran la possibilitat de realitzar una activitat física adaptada, mentre es coneixen diferents indrets naturals del territori català. Així mateix, busca afavorir les relacions interpersonals i de grup, i motivar l'aprenentatge i l'intercanvi d'experiències.

Les passejades estan totalment adaptades a les possibilitats i les necessitats del col·lectiu de gent gran; per tant, són suaus i assequibles. Majoritàriament transcorren per pistes forestals o camins de muntanya, reduint el màxim possible els trams urbans.

S'inicien cap a les 10 del matí i finalitzen al voltant de les 4 de la tarda. Durant el recorregut d'entre 3 i 4 hores, els participants realitzen diverses parades. Es recomana que els participants portin calçat apropiat per caminar, protecció pel cap (gorra o barret) una petita motxilla amb aliments per a dos àpats (esmorzar i dinar) una cantimplora amb aigua i dos bastons.

El preu és de 5 € i les inscripcions s'han de fer a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. (plaça de la Vila, 12, 3r pis)


caminades

Les sortides previstes per al curs 2018/2019 són les següents:

 

MunicipiData
Sant Fruitós del Bages21 de novembre
Vilanova i la Geltrú30 de gener
Vallromanes6 de març
Cerdanyola4 d'abril
 Cloenda 15 i 16 de maig

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 23/10/2018