Música

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Cultura > Música
Foto del grup musical MIRAGELa diversitat de propostes musicals que podem trobar a Vilanova i la Geltrú durant tot l'any, la converteixen en una ciutat oberta a totes les expressions possibles d'aquest art tan popular.

A banda de la programació estable de música que es dur a terme a l'Auditori Eduard Toldrà, destaquem alguns dels festivals, mostres i/o altres esdeveniments musicals a l'aire lliure organitzats pel mateix Ajuntament o per altres col·lectius de la ciutat.

El FIMPT (Festival Internacional de Música Popular Tradicional), organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú se celebra a la nostra ciutat des de fa més de 35 anys.
L'hereu del Faraday, el VIDA ubicat a la Masia d'en Cabanyes, és el primer dels festivals d'estiu. L'Associació Cultural Nowa Reggae, organitza el Festival NOWA REGGAE, de renom internacional. Per la seva banda, l'entitat can Pistraus organitza, en el marc de la Festa Major,   el TINGLADU, un Festival gratuït de cultura catalana. I per tancar l'estiu, l'Associació Cultural Desperta!, organitza la Mostra de cançó d'autor ATEVEU.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 26/08/2016