Activitats Desembre 2010

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats històric 2010 > Activitats Desembre 2010

Activitats Desembre 2010

Índex

 

Jo també vaig ser invisible

Jo també vaig ser invisible

Del 3 al 13 de desembre, la Biblioteca Joan Oliva ha acollit la mostra Jo també vaig ser invisible, que tracta de la problemàtica que pateixen els infants víctimes de violència de gènere en l'àmbit familiar.

Aquesta iniciativa exposa diversos testimonis perquè el públic es pugui fer una idea de la situació que pateix tant l'infant com la mare en aquest context d'inestabilitat emocional.

Organitzada per: Espai d'Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en col·laboració amb l'Institut de Reinserció Social (IRES).

 

En Roc sense cap

Portada del Premi Llimona 2010

 

El dissabte 18 de desembre a les 12 del matí, a la Sala Infantil de la Biblioteca Joan Oliva i Milà es va presentar En Roc sense cap, el conte guanyador del Premi de literatura infantil il·lustrada Mercè Llimona 2010.

L'acte va comptar amb la presència de l'autora del text, Mercè Canals, i de l'il·lustrador Òscar Julve, que van explicar el conte i després van signar exemplars als nens i nenes que ho desitjaven, que mentre esperaven van tenir oportunitat de pintar la cara d'en Roc als globus de color verd que van portar els autors del conte.

Diferents moments de la presentació d'En Roc sense cap

El Premi de literatura infantil il·lustrada Mercè Llimona, convocat anualment per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, compta amb la col·laboració de la Fundació Caixa Catalunya i Publicacions de l'Abadia de Montserrat. 

Exposició: Els grans transatlàntics

Del 21 de desembre al 24 de gener la Biblioteca Joan Oliva i Milà ha acollit l'exposició Els grans transatlàntics, un recorregut per les activitats quotidianes i els espais d'aquests gegants del mar, a través de documents gràfics que representen els interiors d'aquests vaixells, i de vistes de les seves arribades i sortides dels ports més importants del món, com es viatjava en aquests "gegants del mar", que representaven un microcosmos en el que es reflectien els usos, costums i diferències socials.

L'exposició Els grans transatlàntics

Produïda pel Museu Marítim de Barcelona, amb la col·laboració de la CAM.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 30/12/2010