Excursions de natura

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > La ciutat > Què fer? > Excursions de natura

Excursions de natura


Torre Blava, a Ribes RogesRuta litoral
Aquesta proposta és un recorregut curt que comença al passeig marítim vilanoví i segueix la zona costanera. La tornada acaba a l'ermita de Sant Joan. És una ruta urbana i urbanitzada que es pot realitzar a l'inrevés, sobretot a l'estiu, i acabar-lo amb un bon bany a la platja de Ribes Roges. 
Recorregut completicona pdf Tríptic

Mas RoguerRuta del Mas Gros
L'itinerari proposat transcorre bàsicament pels límits urbans de Vilanova i la Geltrú i recorre camins agrícoles i industrials. Té l'inici i el final a la plaça del Xoriguer i passa per les runes i el turó de Mas Gros, des d'on es contempla una àmplia perspectiva de la serralada Litoral.
Recorregut completicona pdf Tríptic

Mas de l'ArtísRuta del Mas de l'Artís
Aquest itinerari deixa enrere l'entorn urbà de Vilanova i la Geltrú i s'endinsa en els contraforts de la serralada litoral del municipi. Ens acosta a les nostres muntanyes. La durada, entre anar i tornar, és d'unes 3 hores. S'inicia a la plaça del Cap de Creu i acaba a la plaça del Xoriguer. 
Recorregut completicona pdf Tríptic

Les MesquitesRuta per la Talaia
La ruta comença a la parada 40 de la línia 1 d'autobusos urbans (Càmping Vilanova Parc). Passa per camins i antics masos fins al cim de la Talaia, des d'on podrem veure el pantà de Foix i unes espectaculars vistes del municipi. El recorregut de tornada és el mateix a la inversa. 
Recorregut complet Contingut relacionat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00