Menú

Organització dels serveis socials bàsics

Els Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s'organitzen en àmbits de treball i en equips.

 

Equip de primera acollida, format per treballadors/es socials,  informador/a,  administratiu/va i recepció que rep les demandes dels ciutadans que s'adrecen per primera vegada als serveis socials.

Tres Àrees Bàsiques de Serveis socials (EBAS); Ponent, Llevant i Mar (ubicat i participant d'un projecte integral al CAPI Baix-a-Mar), que configuren una unitat territorial. Cada una de les àrees bàsiques estan formades per un equip interdisciplinari integrat per diferents disciplines professionals: treballadors/es socials, educadors/es socials, administratius/ves i psicòlogueg/a. Les EBAS constitueixen el conjunt organitzat i coordinat d'accions professionals, integrat pels respectius equips tècnics que tenen per objecte promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir en persones, famílies i grups socials, especialment si es troben en situació de risc o d'exclusió social.

Equip socioeducatiu (EASE), que treballa en la prevenció, detecció i intervenció dins l'àmbit de l'educació formal i no formal; no només intervenint amb família sinó també incloent l'entorn i els recursos educatius i de lleure propers a l'infant /adolescent.

Equip d'atenció a la Dependència i la Gent Gran (EAD), ubicat a la Plataforma centre multiserveis i  format per treballadors/es socials,educadors/es socials, informador/a i administratiu/va, que són els professionals de referència de les persones en situació de dependència i persones grans soles, garantint la globalitat de l'atenció de la persona en el procés de dificultat o manca d'autonomia.

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord