Menú

Servei de menjador social i àpats a domicili

Menjador social

El servei de menjador social està destinat a cobrir les necessitats d'alimentació de les persones usuàries durant els 7 dies de la setmana. El perfil d'usuaris d'aquest servei és persones grans que visquin soles amb problemes de salut per fer-se la compra i el dinar i amb recursos econòmics insuficients. S'ofereix també el desplaçament al servei amb un mitja de transport adaptat a aquells usuaris amb dificultats de mobilitat i que no es poden desplaçar per mitjans propis.

 

Àpats a domicili

El Servei de menjar a domicili, mitjançant la línia freda, va adreçat a persones grans que viuen soles o acompanyades d'altres persones grans i que tenen dificultats socioeconòmiques i/o d'estat de salut que els impedeix realitzar la compra i elaborar els àpats diaris de manera autònoma o persones convalescents amb dificultats per fer-se el menjar i per desplaçar-se. El servei consisteix en el repartiment a domicili dels 7 àpats setmanals del migdia per facilitar i garantir una correcta alimentació en quantitat suficient i qualitat, garantint el compliment d'unes normes dietètiques i de nutrició adequades. Els àpats estan cuinats en el sistema de cadena freda, que comporta la necessitat del seu emmagatzematge en frigorífic i en el moment del consum són escalfats amb forn microones. Si és  necessari es cedeix un forn microones en règim de préstec. El repartiment és setmanal.

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord