Menú

Diumenge 12 de setembre torna la Triatló de Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
31/08/2021 11:02

Enguany, la prova està organitzada pel club esportiu Transtriatlon

Vilanova i la Geltrú va reprenent mica en mica les grans propostes esportives de ciutat, que s'emmarquen dins el calendari Reptes 2021.

Una de les activitats que torna amb novetats respecte a anteriors edicions és la celebració de la XXI edició de la Triatló de Vilanova i la Geltrú, organitzada per primera vegada pel club esportiu vilanoví Transtriatlon.

Altres canvis fan referència a les sortides i a la participació. L'organització ha limitat les inscripcions en 600 persones, distribuïdes en dos grups.

El primer grup, “Prova Sprint”, està reservat a esportistes nascuts abans de 2005, i el màxim d'inscrits és de 450. Aquests atletes sortiran a les 8.30 hores, i hauran de completar un recorregut de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu.

El segon grup, “Prova Jove”, és per a esportistes nascuts entre 2004 i 2009. El màxim de participants és de 150. El grup farà la sortida a les 10 hores, i hauran d'arribar a meta després de completar 400 metres de natació, 10 quilòmetres de ciclisme i 2,5 quilòmetres de cursa a peu.

La prova és oberta a esportistes federats i no federats i és puntuable a la Lliga de Clubs (Sprint) i Triatleta Jove Complert@ (Jove) de la Federació Catalana de Triatló.

Les inscripcions estan obertes fins al 8 de setembre o fins que s'esgotin les places disponibles. (+ Informació) 

#Olímpicament #EsportInclusiuVNG

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració