Menú

Vilanova i la Geltrú es consolida com a destinació turística de qualitat

Comparteix:
30/07/2021 10:57

Els hotels de la ciutat, per damunt de la mitjana d'ocupació hotelera de Catalunya aquest juliol

L'alcaldessa de VNG, Olga Arnau, i el regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina, acompanyats per representants de l'Estació Nàutica i el Gremi d'Hosteleria, van visitar ahir al matí diferents establiments hotelers de la ciutat. L'objectiu de la visita era conèixer de primera mà com està funcionant la temporada turística, les conseqüències de la crisi de la Covid-19 i també oferir la col·laboració municipal en tot el que sigui possible.

Els hotels vilanovins tancaran el mes de juliol amb una ocupació que oscil·la entre el 70 i el 80%, xifra superior a la mitjana de Catalunya. Els representants de diferents establiments van explicar dels seus clients provenen de l'àmbit més pròxim (Catalunya majoritàriament i la resta de l'Estat), i que les reserves es fan a curt termini, molts cops la mateixa setmana.

Els representants municipals van visitar l'Atenea Park, l'hotel Ribes Roges, l'Hotel Cèsar i l'hotel Ceferino. En tots ells van intercanviar impressions amb la direcció de l'establiment sobre la ciutat i aspectes que els preocupen, “els hotels son un canal d'entrada de les opinions de les persones que visiten Vilanova i la Geltrú, això ens ajuda a millorar” va dir l'alcaldessa, Olga Arnau.

Arnau, va destacar que els hotels vilanovins “ens han traslladat la incertesa que viuen ara, van de cap de setmana en cap de setmana”. Per això l'alcaldessa va mostrar el seu suport al sector, “estem aquí també per intentar ajudar a tothom, per veure encara què podem fer”, i va recordar que l'Ajuntament ja va aprovar l'any 2020 una rebaixa del 50% en l'IBI dels hotels de la ciutat i que aquest any hi ha la voluntat d'aprovar de nou aquestes subvencions.

Malgrat l'absència de visitants d'altres països, els establiments hotelers de la ciutat mantenen un bon nivell d'ocupació, molts cops gràcies a la fidelitat de la clientela. “Aquest és un bon indicador de la qualitat dels nostres hotels, que hi hagi persones que any rere any escullin Vilanova i la Geltrú per passar-hi les vacances” explicava el regidor Jordi Medina.

L`alcaldessa i el regidor de Promoció de Ciutat, a l`hotel Ribes Roges

L'alcaldessa i el regidor de Promoció de Ciutat, a l'hotel Ribes Roges

Trobada a l`hotel Cèsar

Trobada a l'hotel Cèsar

A l`hotel Ceferino

A l'hotel Ceferino

Visita a l`Atenea Park

Visita a l'Atenea Park

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració