Menú

Activitats esportives, colònies i casals d'estiu per als infants i adolescents de VNG

Comparteix:
07/07/2021 15:03

Aquest 2021 les entitats de la ciutat han organitzat un total de 49 activitats amb mesures de protecció de la Covid-19

En el segon estiu marcat per la pandèmia, 2.800 infants i adolescents de Vilanova i la Geltrú s'han apuntat a les activitats d'estiu que han organitzat 34 entitats. En total es faran 49 activitats d'estiu: 24 casals d'estiu, 21 activitats esportives i 4 colònies.

Aquest matí l'alcaldessa, Olga Arnau, i el regidor d'Infància i Joventut, Adrià Guevara han visitat alguns dels casals que es fan a la ciutat. Arnau ha destacat l'esforç de les entitats col·laboradores. “En un any no exempt de dificultats, cal destacar també l'aposta que s'ha fet des de la Regidoria d'Infància i Joventut per seguir ajudant especialment econòmicament les famílies que en tenen necessitat, i per facilitar l'accés a les persones que tenen diversitat funcional, amb una cinquantena d'ajudes en forma de monitors de suport”.

Així, l'Ajuntament ha concedit 374 subvencions per afavorir la participació d'infants i adolescents a les activitats d'estiu. La majoria (215) per a cobrir part del cost de la pròpia activitat, 106 per a cobrir part del cost del servei de menjador, i 53 per a cobrir part del cost del monitoratge de suport per a infants i adolescents amb diversitat funcional. Hi ha hagut 17 entitats que han acollit participants amb diversitat funcional. L'import total destinat a les subvencions d'estiu ha estat d'uns 100.000 €.

S'han ofert les següents activitats complementàries adreçades a infants i adolescents participants de les activitats d'estiu:

A banda de les activitats d'estiu, 12 entitats o espais de la ciutat han ofert 27 activitats complementàries de caire divers: esportiu, museístic, artístic, d'educació ambiental, d'educació emocional, intercultural i dansa.

Totes les activitats d'estiu es fan complint totes les mesures de protecció davant la Covid-19, en un moment d'alt risc de contagi, però en el que la socialització dels infants i la conciliació laboral i familiar segueix sent molt important.

L`alcaldessa i el regidor d`Infància i Joventut han visitat alguns casals d`estiu aquest matí

L'alcaldessa i el regidor d'Infància i Joventut han visitat alguns casals d'estiu aquest matí

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Infància, Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració