Menú

Sant Joan amb platges buides a VNG

Comparteix:
24/06/2021 9:59

Durant la nit de revetlla la Policia Local ha hagut de realitzar diverses intervencions, i el Punt Lila ha atès 46 persones, majoritàriament per informació

Vilanova i la Geltrú ha viscut un Sant Joan amb les platges buides. Ahir al voltant de les 23 h la Policia Local ja havia desallotjat sense incidències algunes persones que hi havia i les platges van quedar tancades. Sí que van quedar oberts els xiringuitos, fins la 1 de la nit, com s'havia establert. Aquesta matinada els serveis de neteja de l'espai públic han recollit les restes de la festa a diversos punts de la ciutat, sobretot a la façana marítima.

Durant la revetlla els serveis municipals han treballat per vetllar pel bon transcurs de la revetlla i la seguretat. La Policia Local va tancar l'accés amb vehicle a la façana marítima a les 22 h per evitar una arribada nombrosa de persones tal com s'havia previst. Durant la nit s'han produït alguns incidents, entre ells tres baralles i alguns furts, així com una agressió física a una menor per part de la seva exparella, quan era amb altres persones. La Policia ha detingut l'autor. S'han registrat també l'incendi d'un contenidor i una petita foguera en uns matolls, que els Bombers han sufocat. A la matinada un dispositiu conjunt amb Mossos d'Esquadra ha desallotjat les persones que encara hi havia de festa a la façana marítima.

Personal d'informació i agents de convivència han estat a la zona del passeig durant la nit. El Punt Lila situat al parc de Ribes Roges ha efectuat 46 atencions, tant en el punt fix com per part dels equips itinerants. Dues de les persones ateses han reportat haver estat víctimes d'actituds violentes per motiu sexual, amb insistència davant la seva negativa i tocaments no desitjats. La resta d'atencions han estat per assessorament i informació.

Recollida de les restes de la revetlla aquesta matinada

Recollida de les restes de la revetlla aquesta matinada

El Punt Lila ha atès 46 persones

El Punt Lila ha atès 46 persones

Consulta totes les notícies relacionades amb:

L'Ajuntament
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració