Menú

Dilluns s'inicien els treballs de millora a la plaça dels Franciscans

Comparteix:
23/06/2021 9:17

Els treballs es faran durant l'estiu, i està previst finalitzin abans del nou curs escolar

Dilluns vinent, 28 de juny, s'iniciaran els treballs de millora a la plaça dels Franciscans. Una acció originada del procés dels Pressupostos Participatius de l'any 2019 que, a causa de la situació derivada de la pandèmia, no s'ha pogut executar fins ara.


L'actuació es fa a l'espai delimitat entre l'escola Sant Bonaventura, l'avinguda de l'Aragai i la rambla Arnau de Vilanova. Un terreny on no s'havia fet cap actuació d'ençà que es va urbanitzar la zona.


El cost dels treballs és de 30.000 euros i contempla accions a diferents punts de la plaça, aprofitant la morfologia del terreny. Entre les millores que s'hi fan hi ha la reconducció del sobreeixidor de l'escola, que crea una escorrentia d'aigües a la part baixa de la plaça, la recreació del camí de les acàcies, la millora del primer tram del camí paral·lel a la rambla Arnau de Vilaniva, la construcció d'un accés a nivell i accessible a la zona nord de la plaça, la creació de bancs de pedra en disposició circular al voltant de l'arbrat existent, la col·locació d'un banc de pedra de 10 metres de llargària, i la recuperació dels bancs existents, així com la instal·lació d'una zona infantil amb jocs d'equilibri de fusta.


Els treballs s'executaran durant els propers mesos amb l'objectiu de poder finalitzar abans de l'inici del curs escolar, exceptuant la plantació ornamental, que es farà a la tardor per evitar la calor i afavorir el seu arrelament.


Mentre durin els treballs l'accés a la plaça estarà limitat, amb les habituals excepcions per als veïns i veïnes de la zona.

L`espai es troba just davant l`escola Sant Bonaventura

L'espai es troba just davant l'escola Sant Bonaventura

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic, Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració