Menú

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú habilitarà dos aparcaments a la façana marítima aquest estiu

Comparteix:
08/06/2021 15:01

El primer, de caràcter dissuasiu, està situat al costat de l'ITV, mentre que el segon és un aparcament provisional que ja s'havia utilitzat fa uns anys al sector d'Adarró

Per tal de millorar la mobilitat a la façana marítima i afavorir l'oferta d'estacionament, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú habilitarà dos aparcaments de vehicles aquest estiu.

El primer és de caràcter dissuasiu i està situat a la Ronda Europa, al costat de l'ITV. Disposarà de 121 places i està previst que entri en funcionament el mes d'agost. El recorregut entre l'aparcament i a la façana marítima és de 500 metres.

A més de l'aparcament, també es crearà un itinerari accessible des del sector de les Llunes fins a la platja de Far. Amb això es dóna resposta a una petició veïnal, que demanava la millora dels accessos a la façana marítima de la ciutat, a través d'un recorregut més segur per als vianants.

I pels volts de Sant Joan, estarà habilitat un aparcament al sector d'Adarró. Aquest no és un aparcament dissuasiu com el primer, sinó que és de caràcter provisional, per tal d'incrementar l'oferta d'estacionament en els períodes de major afluència de visitants, principalment els caps de setmana i festius de juliol i agost.

Amb aquest increment de places es vol millorar l'oferta d'àrea verda pels veïns i veïnes del barri, i alhora afavorir als establiments de restauració de la façana marítima L'aparcament està situat en uns terrenys que fa uns anys ja s'havien utilitzat amb el mateix propòsit.

Aparcament provisional Adarró

Aparcament provisional Adarró

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració