Menú

El Servei de menjador social i el Servei d'Atenció a la Dependència tornen a ser presencials a La Plataforma

Comparteix:
18/05/2021 11:42

L'equipament va fent passos cap a la normalitat, mentre s'amplien les persones usuàries al Centre de Dia Masbau i a la residència Els Josepets

La Plataforma de Serveis Frederica Montseny de Vilanova i la Geltrú va fent cada dia nous passos per retornar a la normalitat. Aquests dies s'han pogut reprendre a les instal·lacions de l'organisme municipal AISSA, en format presencial, dos serveis prou importants com són els àpats del menjador social i el servei d'Atenció i valoració a la dependència.

Després de més d'un any repartint carmanyoles amb menjar tant a la porta del centre com als domicilis, en funció de la situació de la persona, des d'aquest mes de maig les persones usuàries ja poden tornar a utilitzar el servei de Menjador Social – Àpats en companyia a l'equipament de La Plataforma. Els àpats es fan en dos torns, per tal de donar compliment a la normativa sanitària a causa de la #covid-19.

També aquest mes de maig ha tornat a La Plataforma l'Equip d'Atenció a la Dependència, depenent de la regidoria d'Acció social, que durant aquest temps han estat treballant de manera presencial a les instal·lacions del Centre Cívic La Geltrú. A més, el servei s'ha ampliat amb la incorporació de més personal, fins a les 10 persones que són les que actualment formen part del l'equip.

D'altra banda, durant les darreres setmanes també s'han pogut ampliar les persones usuàries del Centre de Dia Masbau, i s'han incorporat noves persones que tenen casa seva a Els Josepets, que actualment allotja 114 persones. També continuen permeses les visites dels familiars a la residència i, a la vegada, els residents poden fer sortides per retrobar-se amb el barri i la ciutat.

Fins a dia d'avui el 92,04% dels residents tenen la vacunació completa, mentre que la xifra dels que porten la primera dosi és del 94,7%. Pel que fa al personal laboral, s'han administrat les dues dosis al 71,54%. La dada puja fins al 79,23% si parlem dels que porten una dosi. Un percentatge que augmentarà en els propers dies. 

Aquest dies s'estan completant les vacunacions de les treballadores del Servei d'Atenció Domiciliària d'AISSA. L'equip es troba immers en uns tallers formatius, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'empresa Índic, que tenen per objectiu crear les bases d'un servei d'atenció a domicili de qualitat, fomentar el treball en equip i que les treballadores puguin canalitzar la seva visió i les seves aportacions en relació al servei.

Menjador Plataforma de Serveis Frederica Montseny

Menjador Plataforma de Serveis Frederica Montseny

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Gent gran, Serveis a les persones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració