Menú

Aquest divendres s'inaugura a La Sala l'exposició Univers paral·lel /Univers interior, de l'artista vilanoví Pink Morro

Comparteix:
06/05/2021 13:47

La mostra, emmarcada dins el programa de suport a la Creació Local Singulart, es podrà visitar del 7 de maig al 13 de juny

Aquest divendres s'inaugura al Centre d'Art Contemporani La Sala, l'exposició Univers paral·lel /Univers interior, de l'artista vilanoví Pink Morro.

La mostra és una aproximació lúdica i intuïtiva al món interior de l'artista, a través d'un muntatge immersiu per conèixer la seva ment creativa, plena de color, formes, diversió i intuïció. El vessant immersiu es combina amb una mostra d'obres recents, produïdes expressament per aquesta exposició.

El projecte s'emmarca dins el programa de Suport a la Creació Local SINGULART impulsat des de la Regidoria de Cultura i que té com a objectiu  vetllar pel desenvolupament a la ciutat de les manifestacions escèniques, musicals, visuals i audiovisuals realitzades pels creadors locals i comarcals

Raúl Ramos / Pink Morro (Vilanova i la Geltrú, 1979) és dissenyador gràfic, director d'art, professor i artista. Sota l'alter ego de Pink Morro deixa volar la seva imaginació en forma d'escultura, instal·lacions per preparar o pintura, sempre amb el color com a protagonista.

L'exposició està comissariada per Misterio Studio i es podrà visitar del 7 de maig al 13 de juny.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura, Escena Vilanova, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració