Menú

Formació i Treball recull 143.390 quilos de roba usada a VNG durant el 2020

Comparteix:
07/04/2021 15:49

La Fundació s'ha mantingut compromesa amb la continuïtat dels llocs de feina per a persones en risc d'exclusió social

Formació i Treball ha recollit 143.390 quilos de roba usada a VNG durant el 2020. Malgrat l'esclat de la pandèmia i les restriccions, la recollida s'ha mantingut com a servei essencial als 24 contenidors del municipi per garantir la salubritat dels espais públics. La majoria dels consistoris amb contenidors a la via pública han demanat continuar recollint aquesta fracció.

A Catalunya, Formació i Treball ha gestionat 16.000.000 kg de roba i complements a les seves plantes. A més, es va fer el possible per mantenir el nombre més gran possible de llocs de feina aplicant un ERTO inferior al 30% del total de la plantilla, que va finalitzar al mes d'agost.

La Fundació s'ha mantingut compromesa amb la continuïtat dels llocs de feina, ja que la majoria de persones que desenvolupen aquesta activitat són persones en risc d'exclusió social que estan contractades a través d'un itinerari d'inserció sociolaboral a les empreses d'inserció del Grup.

La divisió tèxtil de la Fundació Formació i Treball està vinculada als projectes Moda Re- de Càritas i Roba Amiga. En concret a Catalunya, canalitza la línia tèxtil mitjançant més de 1.050 contenidors ubicats a més de 240 municipis. Un 63% del tèxtil recollit es prepara per a la reutilització a Espanya i d'altres països; un 33% es prepara per al reciclatge en noves fibres i fils; i un 4% per a cogeneració elèctrica i calorífica. Pel que fa a l'impacte mediambiental, aquesta producció responsable ha implicat un estalvi d'emissions de CO2 de més de 59 milions de tones.

Podeu accedir al següent enllaç per consultar la situació dels contenidors de roba més propers:

https://www.formacioitreball.org/es/colabora/da-producto/

A VNG hi ha 24 contenidors per recollir roba usada

A VNG hi ha 24 contenidors per recollir roba usada

La botiga Amiga forma part del projecte

La botiga Amiga forma part del projecte

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Ciutat verda
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració