Menú

La Sala acull l'exposició Fragments seleccionats/Racons escollits. Un recorregut per les arts i oficis, en clau contemporània

Comparteix:
26/03/2021 13:07

La mostra, que es podrà visitar del 26 de març al 16 de maig, agrupa 21 artistes i artesans

El Centre d'Art Contemporani La Sala inaugura avui divendres l'exposició Fragments seleccionats. Racons escollits. Una mostra en la qual hi participen 21 artistes i artesans, que recull una àmplia diversitat d'estils, tècniques i materials relacionats amb les arts i els oficis, i que són el resultat del procés d'investigació dut a terme per cada un dels artistes.

Tots els treballs exposats giren al voltant del concepte de Fragments seleccionats /Racons escollits. El fragment o racó és el fil que uneix les propostes artístiques, des de peces de joieria contemporània, ceràmica, instal·lacions de gran format, peces tèxtils, fotografia o pintura.

El projecte vol donar visibilitat a aquestes arts, així com als creadors locals emergents. Per aquest motiu, a l'exposició hi conviuran les propostes d'artistes ja consolidats, amb els treballs de tres artistes locals emergents. Un binomi que neix del programa de suport a la creació SINGULART impulsat des de la Regidoria de Cultura. El seu objectiu és vetllar pel desenvolupament a la ciutat de les manifestacions escèniques, musicals, visuals i audiovisuals realitzades pels creadors locals i comarcals.

L'exposició està coordinada i produïda per l'A-FAD (Associació d'Artistes i Artesans del Foment de les Arts i el Disseny) i el Centre d'Art Contemporani La Sala. I està comissariada per l'artista Melcior Martí.

Els artistes participants són: Albert LLobet Ascaso, Assumpció Espada, Barbaformosa, Carol Fleischman, Elisabet Sánchez Díaz, Eva Blanes, Félix Lozal, Francesca Piñol Torrent, Francesca Poza, Isona Ten, Kima Guitart, Laia Adsuara Nadeu, Laura Surroca Vilarnau, Melcior Martí, Pamela Pérez, Teresa Casanovas, Teresa Rosa Aguayo, Patrícia Aguiló Bestard, Patricia Hugues,Victòria Rabal Merola, Ximena Pérez Grobet.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració