Menú

VNG obre la porta a autoritzar l'obertura comercial els diumenges i festius a tota la ciutat

Comparteix:
18/02/2021 13:39

L'esborrany del Pla de Reactivació Econòmica de la capital del Garraf aposta per dinamitzar 10 àmbits econòmics

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està preparant el Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat que vol ser una eina estratègica amb una durada de 4 anys que enforteixi VNG com a capital i estructuri la ruta en el desenvolupament de polítiques de dinamització i promoció econòmica.

L'esborrany del document s'estructura en deu àmbits que són: l'Ajuntament; l'Oficina d'Empresa; la indústria, la formació i l'ocupació; la innovació, la robòtica i el coneixement; els mercats i el primer sector; les fires i mercats de petit format; el comerç; el turisme i l'economia Social i Solidària.

Un dels temes que proposa el pla és l'autorització municipal de l'obertura comercial en diumenges i festius a tota la ciutat. Aquesta és una demanda existent per part de diferents establiments comercials del municipi, del sector turístic i de la restauració.

Davant d'aquesta proposta, la regidoria de Promoció Econòmica ja ha encarregat un estudi per tal de valorar els pros i contres d'aquesta possible autorització d'obertura comercial en diumenges i festius a tota la ciutat.

Ara com ara l'autorització d'obertura comercial en diumenges i festius a la ciutat només es dóna a la façana marítima i al voltant de la ronda d'Europa, cosa que suposa un desequilibri en el desenvolupament comercial a la ciutat i una pèrdua d'oportunitats en les zones on no hi ha aquesta autorització d'obertura.

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç, Reactivem VNG
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració