Menú

Es crea una bossa de voluntaris per a les meses electorals del 14F

Comparteix:
11/02/2021 11:28

Qui en vulgui formar part, pot contactar amb l'Ajuntament

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú crearà una bossa de persones voluntàries per formar part, si fos necessari, de les meses dels col·legis en la jornada electoral d'aquest diumenge, 14 de febrer. La iniciativa sorgeix a petició de la Junta Electoral de Zona, que ho ha proposat als municipis per garantir que les meses es puguin constituir a primera hora.

El sorteig dels membres de les meses efectuat fa dues setmanes a Vilanova i la Geltrú ja va preveure un nombre suficient de suplents per a presidents i vocals, però tot i així es crearà aquesta bossa de forma preventiva per tal que la jornada electoral pugui iniciar diumenge a les 9 del matí amb les mínimes incidències.

Les persones que vulguin formar part de la bossa de voluntaris per si fa falta cobrir una vacant a les meses pot dirigir-se a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, via correu electrònic (estadistica@vilanova.cat) o telèfon (938140000). En cas que acabin formant part d'una mesa, rebran la retribuició prevista per als membres.

D'altra banda, la Junta Electoral recorda que les persones que han estat designades per sorteig a formar part de les meses tenen l'obligació de presentar-se als col·legis electorals, a no ser que hagin presentat al·legacions i hagin estat acceptades. No assistir-hi constitueix delicte electoral i pot comportar multes elevades i fins a dos anys de presó.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú recorda que el dret a vot es podrà exercir diumenge de forma totalment segura. S'ha previst un dispositiu de seguretat sanitària que comptarà amb més d'un centenar de persones, material d'higiene i senyalització complementària, per tal que tothom pugui votar al seu col·legi amb tranquil·litat.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol, Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració