Menú

La Policial Local fa 115 intervencions relacionades amb l'incompliment de la normativa Covid-19 durant les festes

Comparteix:
08/01/2021 12:12

La campanya de Nadal i Reis ha servit per fer prevenció i per incrementar la sensació de seguretat de comerciants i ciutadania

68 intervencions per l'incompliment de les restriccions horàries i de mobilitat, 23 amb grups de persones a la via pública, 17 per incompliment de l'ús de la mascareta, i 7 intervencions en domicilis per festes particulars.

Aquestes són les intervencions que ha realitzat la Policia Local de VNG relacionades amb l'incompliment de la normativa Covid-19 durant l'anomenada campanya de Nadal i Reis, compresa entre el 18 de desembre de 2020 i el 6 de gener de 2021.

Una campanya que des del cos municipal s'ha valorat com a molt positiva des de la vessant preventiva i d'increment de la sensació de seguretat entre els comerciants i la ciutadania.

Així, durant aquest període s'han realitzat un total de 1.014 serveis, destacant els 254 en matèria de seguretat ciutadana, els 199 serveis de policia de trànsit, 17 per alcohol i drogues o 29 per accidents (1 greu, 10 lleus i 18 amb danys materials). També s'ha actuat en un cas d'estafa, i en 9 de furts (7 de peces de roba en establiments comercials, 1 de telèfon mòbil, i 1 d'un moneder a l'interior d'un bar). Pel que fa a l'àmbit de protecció civil, la Policia Local ha prestat 17 serveis.

Durant la campanya de Nadal i Reis s'ha fet un total de 692 visites a comerços, 149 més que en la campanya de 2019, i més de 43 per dia. Pel que fa a la venda ambulant il·legal, s'ha comprovat un notable increment de venedors respecte a l'any anterior. Si bé fa un any es va observar la presència de 2 o 3 venedors, enguany s'aproximava a la vintena. Per això s'ha procurat impedir l'exposició dels seus productes, sense fer confiscacions de material.

Pel que fa al control de mesures anti-covid, els agents han estat informant de les obligacions sanitàries, tant als usuaris com als responsables dels establiments. Cal destacar la detenció d'una persona per negar-se a posar-se la mascareta i per atemptar contra els agents a la rambla Principal.

La Policia Local va començar ahir els controls de mobilitat pel confinament municipal

La Policia Local va començar ahir els controls de mobilitat pel confinament municipal

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Seguretat i prevenció
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració