Menú

La residència Els Josepets detecta 11 positius de Covid-19 entre les persones residents

Comparteix:
08/01/2021 10:02

S'ha demanat realitzar tests serològics a les persones que es van contagiar a l'inici de la pandèmia, per mesurar el seu nivell d'anticossos

Els últims cribratges efectuats a la residència Els Josepets de Vilanova i la Geltrú han confirmat que en aquests moments hi ha 11 persones residents contagiades al centre. El brot està focalitzat a la planta de psicogeriatria, on resideixen les persones amb trastorns cognitius més importants i per tant on es fa més difícil de contenir els moviments.

La direcció del centre manté contacte permanent amb el Departament de Salut, des d'on es fa seguiment i recomanacions per a la gestió de la situació. Seguint els protocols indicats, totes les persones que han donat positiu s'han ubicat a la zona vermella i s'estan realitzant canvis organitzatius per proporcionar tota l'atenció als residents i alhora mantenir l'aïllament necessari. Tots els usuaris i usuàries de la residència van iniciar ahir un nou període de quarantena a les seves habitacions, que durarà 14 dies. 

Els Josepets no podrà començar a vacunar de moment ni al personal ni a residents, fins que no torni a ser un "centre verd", és a dir, lliure de Covid-19, tal com indica el Departament de Salut. Mentrestant, la direcció de la residència ha sol·licitat que s'efectuïn tests serològics a les persones residents que van contagiar-se en el brot de març-abril, la qual cosa permetrà mesurar els nivells d'anticossos i saber quines d'elles estan encara immunitzades.

Residència Els Josepets

Residència Els Josepets

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Gent gran, Salut, Serveis a les persones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració