Menú

Actes de Festa Major a l'església de Sant Antoni Abat, la plaça del Port i l'Auditori Eduard Toldrà

Comparteix:
28/07/2020 15:45

Caldrà reservar localitat en tots els casos per garantir el compliment de la normativa

Vilanova i la Geltrú aposta per donar suport a la creació local i prioritza les mesures de seguretat, en una programació d'activitats de Festa Major que proposa tres escenaris amb aforaments limitats i regulant el control d'accés.

L'Ofici de Festa Major i el Vot del Poble es faran a l'església de Sant Antoni Abat, el dia 5 d'agost al matí, l'un darrere l'altre. Per assistir-hi és necessari reservar entrada.

També serà necessari reservar entrada pel Convit a la Festa, el 4 d'agost. Aquest acte es trasllada a l'Auditori Eduard Toldrà, i anirà a càrrec d'un membre del Ball de Gitanes i un del Ball de Pastorets, que enguany celebren aniversaris. "Llegiran un text que fa una mica d'introspecció de la Festa Major" ha explicat la regidora de Cultura, Adelaida Moya, "seguint el fil de l'exposició que hi haurà a La Sala". En aquesta mostra, a partir de l'1 d'agost, es podran veure els elements de les cercaviles, que enguany no sortiran al carrer, així com fotografies i material divers.

A la plaça del Port, de l'1 al 5 d'agost s'hi oferiran diversos espectacles i activitats. "Hem fet una programació on ha primat la contractació de professionals de la ciutat, donant continuïtat a la programació feta durant el confinament, de suport a la creació local". Així serà possible veure l'espectacle conjunt de Belen Cabanes i Elisabet Raspall, la formació musical Zebrass, i l'actor Dafnis Balduz amb la cantant Carla Barroso, entre d'altres. Una de les activitats destacades a la plaça del Port serà la lectura dels versots dels Diables, el dia 5 d'agost.

Per a totes aquestes activitats l'entrada és gratuïta, però cal fer reserva prèvia per Internet al web de l'auditori www.auditoritoldra.cat o bé a les taquilles del Teatre Principal (consulteu calendari i horaris).

A més Canal Blau emetrà en directe el Convit a la Festa i l'Ofici i Renovació del Poble, i en diferit alguns dels espectacles de la plaça del Port.

La Festa Major tindrà enguany una part sonora. Els morterets d'inici de la Festa es doblaran, i es llançaran des de la plaça de les Neus i des del final de la rambla de la Pau. Les matinades del 5 d'agost, es faran des dels campanars de la ciutat. A més, al llarg de la Rambla hi haurà un sistema de megafonia que permetrà escoltar durant aquets dies diferents melodies de la Festa.

Pel que fa a les mesures de seguretat i l'adaptació de la celebració a les circumstàncies actuals, la regidora Adelaida Moya ha explicat que "està tot preparat per poder fer la Festa, però que la salut és el més important i que qualsevol indici que digui que és un perill fer alguna d'aquestes activitats, s'anul·larà".

 

Programa de Festa Major AQUÍ

La regidora de Cultura, Adelaida Moya

La regidora de Cultura, Adelaida Moya

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura, Festa
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració