Menú

RENFE reobre l'accés a l'estació pel carrer de l'Àncora

Comparteix:
29/05/2020 12:05

El pas que connecta l'estació amb el barri de Mar s'havia tancat de forma unilateral per part de RENFE al·legant motius de seguretat per la Covid-19

Des d'aquest dijous torna a estar obert l'accés a l'estació de Rodalies RENFE pel carrer de l'Àncora. D'aquesta manera, l'estació torna a tenir els dos accessos habituals, evitant aglomeracions en un mateix punt i facilitant la mobilitat a peu del veïnat del barri de Mar.

La reobertura s'ha produït després que la directora de Rodalies de Catalunya, Mayte Castillo, i l'alcaldessa de la ciutat, Olga Arnau, mantinguessin una conversa telefònica durant aquesta setmana per tractar aquesta qüestió. Justament, l'alcaldessa havia tramés, dies enrere, mitjançant una carta adreçada a la direcció de Rodalies, el malestar per la decisió unilateral de tancar l'accés a l'estació des del barri de Mar. Des d'ahir mateix el pas torna a ser practicable i compta amb senyalització específica per a que els usuaris i usuàries compleixin amb les mesures de separació que estableix la normativa en matèria de seguretat i prevenció davant la Covid-19.

Amb la reobertura, doncs, es permet afavorir la distribució dels usuaris de Renfe com a mesura per a reduir el risc de contagi en les fases de desconfinament.

Notícia relacionada

L`estació torna a tenir els dos accessos oberts

L`estació torna a tenir els dos accessos oberts

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol, Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració