Menú

130 nois i noies participen en el premi 'Carta a qui maltracta'

Comparteix:
28/11/2011 12:48

Dijous, 1 de desembre, es farà el lliurament de premis del certamen al voltant del Dia Internacional de la no violència vers les dones

Un total de 130 nois i noies de la ciutat han participat enguany a la convocatòria del premi '25 de novembre. Carta a qui maltracta'. Aquesta iniciativa que organitzen conjuntament la Regidoria del Pla d'Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'associació de dones La Frontissa pretén promoure la sensibilització entre els joves de 14 a 18 anys al voltant de la violència masclista.

Des de fa més d'una dècada, a través dels instituts de VNG es du a terme aquesta iniciativa consistent a demanar als alumnes de secundària i batxillerat que hi participen amb la redacció d'una carta original i inèdita on el contingut sigui el missatge adreçat a una persona maltractadora. Del total de 130 participants d'enguany el jurat decidirà un primer i un segon premi que rebran 200 euros i un lot de llibres i 100 euros i un lot de llibres respectivament. Les llibreries La Mulassa i Llorens Llibres col·laboren en la convocatòria del premi amb el lot de llibres que es dóna als guanyadors.

El lliurament del premi 'Carta a qui maltracta' es farà dijous 1 de desembre, a les 19 h, a la Sala Noble de la Casa Olivella. Aquest certamen s'inclou dins la programació d'activitats de l'Àgora de Tardor que organitza l'Espai d'Equitat de l'Ajuntament de VNG al voltant del '25 de novembre. Dia Internacional de la no violència vers les dones'.

carta a qui maltracta

carta a qui maltracta

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Dones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració