Menú

Vilanova s'adhereix al projecte 'T-Mobilitat' de l'ATM

Comparteix:
31/07/2013 13:00

El sistema tarifari integrat de l'Autoritat del Transport Metropolità eliminarà les targetes amb banda magnètica i incorpora el xip sense contacte. El ciutadà podrà escollir la modalitat de pagament i obtenir descomptes en funció de l'ús real

L'ATM està en procés de creació de la T-Mobilitat, una única targeta amb la que la ciutadania podrà utilitzar tots els serveis per a la mobilitat a tota Catalunya. El Ple ordinari celebrat dilluns va servir per aprovar l'addenda de la T-Mobilitat al conveni actual d'adhesió dels serveis urbans de la ciutat (el bus urbà) al sistema tarifari integrat de l'Autoritat del Transport Metropolità.

La T-Mobilitat és una targeta xip amb validació sense contacte, que progressivament s'anirà estenent a tota la xarxa de serveis de mobilitat de Catalunya, inclosa Vilanova i la Geltrú. La T-Mobilitat permetrà la tarifació flexible: el nivell d'ús real dels serveis determinarà la tarifa que s'haurà d'aplicar, sense que s'hagi de preveure el nivell d'ús amb antelació. El ciutadà podrà triar el seu sistema de pagament: prepagament, o bé postpagament amb domiciliació del rebut de transport. A més, es podran mantenir les polítiques de tarifació social de la nostra ciutat (La T-Jove i la T-Activa).

El 2006 Vilanova i la Geltrú es va adherir al sistema tarifari integrat de l'ATM, que ara proposa la implementació del projecte T-Mobilitat progressivament al llarg dels propers anys, un nou sistema tecnològic, tarifari i de gestió amb l'objectiu d'incorporar les noves tecnologies i incrementar la utilització del transport públic.

Bus urbà

Bus urbà

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració