Menú

Es presenta el servei 'Banc del Temps' de VNG, que s'inclou en el Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic

Comparteix:
23/03/2009 10:31

El servei es posarà en marxa a l'Oficina del Nucli Antic, al carrer Major de la nostra ciutat

A partir d'aquest mes d'abril, Vilanova i la Geltrú disposarà d'un Banc del Temps, un servei que té com a objectiu intercanviar temps per temps. Aquesta és la filosofia bàsica d'un projecte desenvolupat per un conjunt de persones que s'hi inscriuen per realitzar un intercanvi de prestacions i serveis creant vincles de solidaritat entre sí en un territori determinat.

Per saber millor en què consisteix aquesta iniciativa, divendres es va fer una xerrada informativa sobre el projecte. La xerrada va anar a càrrec de Josefina Altés, coordinadora de Bancs del Temps de Catalunya i membre de l'entitat Salut i Família. L'acte va ser presentat pel regidor de Projectes Urbanístics, Paisatge i Habitatge, Xavier Oller, i va comptar amb la presència de la senadora vilanovina, i membre de l'entitat Salut i Família, Assumpta Baig.

Aquest és un projecte promogut per l'Ajuntament de la ciutat en col·laboració amb l'Associació Salut i Família, que coordina els BdT de Catalunya. El projecte s'inclou en el programa social del Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic (PINA). El Banc del Temps és obert a tots els veïns i veïnes de la ciutat, i tindrà la secretaria al carrer Major, 39, a l'oficina tècnica del PINA. Tot i que inicialment el projecte estarà pilotat des de l'Ajuntament, l'objectiu és que a mig termini la Secretaria compti amb la col•laboració dels propis socis del Banc del Temps.

Presentació Banc del Temps

Presentació Banc del Temps

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració