Menú

La RUNXBIKE09 es celebrarà diumenge

Comparteix:
11/03/2009 13:40

Aquesta cita esportiva inclou la disputa dels 10 km. de Vilanova i la IV Duatló de Muntanya

L'Ajuntament de VNG, a través de la Regidoria d'Esports, conjuntament amb el Club Triatló Vilanova i la Geltrú, organitzen la RUNXBIKE09, que es celebrarà el diumenge 15 de març.

La primera prova que es disputarà, a partir de les 9.30 hores, serà la cursa dels 10 km. de Vilanova. Les inscripcions, que es mantindran obertes fins demà, es poden realitzar a traves del lloc web www.atletisme.com o presentant el full d'inscripció als establiments Interesport Olaria de Vilanova, Sitges, Vilafranca del Penedès i Vendrell, així com a diverses botigues de Barcelona, Terrassa i Sant Cugat. Fins al moment, la prova ja compta amb més de 200 atletes inscrits.

El circuit dels 10 km. de Vilanova serà de dificultat baixa. Els atletes es trobaran amb un petit desnivell acumulat i un terreny mixt, de manera que hi haurà trams del circuït formats per camins de terra i d'altres d'asfalt.

La IV Duatló de Muntanya, que començarà a les 11.30 hores, serà la prova estrella del matí, ja que és la darrera cursa del Circuit Català de Duatló de Muntanya. Les inscripcions es poden realitzar fins al dia d'avui al lloc web de la Federació Catalana de Triatló, que ahir ja comptava amb més de 140 inscrits.

La cursa es dividirà en tres parts. La primera serà una cursa a peu de 4 km. amb un recorregut íntegrament urbà pel polígon industrial situat al sector Santa Magdalena. A continuació es durà a terme un tram de 16 km. en bicicleta BTT per camins de pedra i de molta duresa amb la pujada al Montgrós, mentre que la darrera etapa de la Duatló serà la cursa a peu de 2 km. pel mateix circuit urbà pel qual donarà inici la prova.

ruxbike09

ruxbike09

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració