Menú

Tot a punt per a la celebració del segon aniversari de l'Esportiu la Piscina

Comparteix:
02/11/2011 15:58

Diumenge se celebraran diverses i variades activitats físiques organitzades pel Centre Municipal d’Esport i Salut

El Centre Municipal d'Esport i Salut Esportiu la Piscina celebrarà, diumenge, el seu segon aniversari amb una jornada plena d'activitats esportives molt diverses i adreçades a tots els públics.

El centre de la celebració serà el carrer d'Olivella, al costat de les instal·lacions municipals, on a partir de les 10 hores hi haurà instal·lada una zona d'inflables, es realitzaran tres exhibicions d'spinning, es farà promoció de la figura de l'entrenador personal i se celebrarà una xocolatada. Tot i això, la jornada s'iniciarà una hora abans, a les 9 hores, amb una caminada d'anada i tornada al Racó de Santa Llúcia.

Durant el matí també se celebraran, ja a l'interior del centre d'esport, diverses activitats esportives adreçades a públics més concrets. En aquest sentit, de les 10.30 a les 12.30 hores tindran lloc les activitats infantils, entre les que destaquen diverses sessions d'aeròbic, body jam i expressió corporal; mentre que de les 11 a les 13.15 hores es duran a terme les activitats dirigides a adults, com seran les sessions de body jam, body combat i aeròbic latino.

A banda d'aquestes activitats, de les 11.30 a les 13 hores es duran a terme també els tallers Tècniques d'entrada cap a la piscina i Activitat física en família, i l'aquagim multiespai, que estan oberts a tots els públics.

Més informació

masterclass aniversari la piscina

masterclass aniversari la piscina

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració